Untitled

När jag prao var den 3-4 maj. Jag var inne i stan på förskolan Berssprängaren. Min handledare där var Tanya Stjärna. Vad man gör där är att man tar ansvar för alla barn mm. Medellönen är cirka tjugentusen i månaden. Alla som jobbar där är tjejer inga kilar.
Jag har varit på prao den 3-4 hos min mormor på ett dagis som heter Bergssprängaren inne i stan. Där sköter man om barn från 1-5 år. Jag tycker själv att det var jätteroligt att vara där oavsett om det är skola så önskar jag att jag är där för att det är ett så underbar ställe och man känner sig alltid välkommen där. När jag har varit där så kommer barnen och säger hej alltid.
En morgon när jag och min mormor skulle åka ditt så gjorde vi frukost de blev plättar/pannkakor efter det så gick vi ut och lekte i vattnet tills det blev lunch.
Till lunch så åt barnen köttsås med ris. En förskollärares uppgift är att ta hand om barnen, planera, genomföra det, ha kontakt med föräldrarna och byta blöjor och mycket mera. Dom får rast vid maten och på morgonen, fast jag fick rast lite mer än alla andra. Författaaren: Blenda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *