Untitled

I mitt må bra område så har jag en stor pool som är 60 meter lång och 28 meter bred, jag har en bubbelpool, en barnpool, en trampolin pool och ett sol område med solstolar och duschar som ska locka dit alla som älskar att bada. Jag har ett 360 trampolin center på 2 våningar som ska locka dit dom som gillar att hoppa, minigolf hall på 2 våningar kan locka dit dom som vill spela minigolf.
GO-kart bana på 3 våningar är för dom som tycker om att köra go-kart och dom som skulle vilja testa något nytt, mini fotbollsplan med en våning och som är 28 meter lång och 18 meter bred kan locka alla fotbolls älskarna. Restaurang på 2 våningar och en annan restaurang på 3 våningar lockar dit alla som gillar att äta, ett Ica-maxi på 5 våningar som är 30 meter långt och18 meter brett är för dom som gillar att handla billig mat med bra kvalité. Ett shoppingcenter på 10 våningar som är 20 meter långt och 22 meter brett erbjuder massa olika butiker som lockar dit tjejer och killar som gillar att shoppa t.ex. kläder och massa annat. Det femstjärniga lyxhotellet kommer att locka alla som vill leva lite lyxigt, en bio på 5 våningar kan locka dit film älskare eftersom att bion har alla dom nyaste och populäraste filmerna, och till sist så har jag en stor musikaffär på 5 våningar som är 14 meter lång och 22 meter bred. Musik affären är riktad för dom som gillar musik som t.ex. Gitarrer, pianon och alla andra möjliga musikinstrument.
I mitten mellan affärerna så finns det en liten gång och cykelbana så att man kan ta sig till affärerna snabbt och inte behöva gå så jättelångt för att kunna komma till alla affärerna i området.
Hela området kan också locka turister och fler.

Jag tycker om mitt må bra område för att jag tycker att det har allt som man behöver för att må bra och ha en bra och skön semester eller bara för att koppla av om man är stressad eller något liknande.

En bra anledning till att det ska vara i just Alvik är för att det är ganska långt till närmaste strand eller badhus eller må bra område. Det här området är bra för miljön för att det finns alltid en spillvärme som kan värma upp ett sånt här område och då slipper man att fara in till stan eller närmaste ställe och släppa ut massa avgaser från bilarna. Medan det samtidigt är ett. Bra. Ställe för alla grannbyarna för att då kan alla träffa varandra lite lättare t.ex. När dom är och handlar så att man kan lära känna varandra lite bättre och man kanske också kan lära känna nya personer som man aldrig har pratat eller träffat i hela sitt liv. Dom som kommer att använda anläggningen är alla grannbyarna och dom som kommer hit upp på sin semester vill ju ha ett litet lyxställe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *