Journalisterna bygger triangulära rum

Förra veckan fick journalisterna i uppdrag att bygga en triangulär utbyggnad av sitt hus. Arean skulle vara 24 kvadratmeter. Inte lätt att möblera. Jag har gjort husesyn och pratat med dem, så här säger en av journalisterna om sitt rum:

Mitt rum är 24 m2. I mitt triangulära rum så har jag en soffa, en kamin, ett soffbord, en tv, två tavlor, högtalare, en stereo och ett fönster. Jag valde att inreda mitt rum så för att jag gillar när det är en mörk och skön känlsla, jag får även vara ifred och kan se på tv när jag vill. Jag tog inte så många fönster därför att jag gillar när det är mörkt.

En annan berättar så här:

Mitt rum är 24 m2. Jag har valt att inreda med en soffa, ett soffbord, en TV-bänk, en tv och två högtalare för att jag vill att det ska kännas som ett vardagsrum. Jag har även en kamin och en liten pall så att det ska ge rummet en mysig och varm känsla. I mitt vardagsrum har jag även ett skrivbord, en skrivbordsstol, en dator, en skrivbordslampa, en växt och en klocka. Det har jag så att jag kan sitta och arbeta samtidigt som jag har det lite mysigt med en kaffekopp i handen.

Om ni har möjlighet. Sväng förbi frilansbyn och gå husesyn för att se alla spännande planlösningar.

/Challe

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *