Albins Måbra-område

Hej
Jag heter Albin och har ett förslag på ett må bra-område. Området skulle kunna ligga vid Långnästrakten. Man skulle kunna värma upp poolerna med spillvärme från grisfarmen som ligger i Alvik.

Vattenparken erbjuder köp av korv, fikabröd, läsk, festis, godis, glass och hamburgare. Man kan också äta hamburgare på Max hamburgare som finns bredvid kiosken.

Det finns två stycken omklädningsrum ett herr- och ett damomklädningsrum. Det är ett må bra- område för att man får träffa annat folk, bada, spela golf och speciellt komma ut.

Man kan spela golfrundor med andra människor och då kanske man får en ny vän och tillslut så känner nästan alla i byn varandra. Parken är för alla åldrar för att det finns något för alla.

Ändamålet med denna park är att få en mer social by och så att dom i byn har något att göra. Det som kommer att finnas i området är som sagt en golfbana, två stycken pooler, en lerpool, en kiosk, ett parkeringshus, och det finns även en rutschkana.
Det finns också bastu och spa bredvid lerpoolen. Där kan man få massage, bada i isvak, bada i bubbelpool och bara ta det lugnt helt enkelt. Efter spa-upplevelsen kan man basta.

Man kan även ha några aktiviteter där till exempel en golfturnering. Så om man inte har något att göra någon dag så kan man fara till denna vattenpark/må bra område.
Man kan även parkera bilen i det stora parkeringshuset utanför området.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *