Snowwhite and the winter war

Snowhite and the Winter war
Vi har sett filmen Snowhite and the winter war. Åldersgränsen på den är 11 år.Genren på filmen är äventyr. Skådespelarna är Charlize Theron som spelar drottningen, Chris Hemsworth spelar Jägaren, Emily Blunt spelar Freya, Jessica Chastain spelar Sara, Nick Frost spelar Nion, Sam Claflin spelar Prins William och Rob Brydon som spelar Gryff. Berättaren heter Liam Neeson.
Regissören heter Cedric Nicolas Troyan.

Huvudpersonen eller huvudpersonerna är Jägaren, Sara och Drottningen.
Jägaren är grov och har ganska långt brunt hår och bruna ögon, han är en riktigt bra krigare, han är ”orädd”. Sara har rött hår och har en läskig blick, hon är en bra krigare och hon är också ”orädd”.
Drottningen har en riktigt vit hudfärg och har iskrafter.

Filmen utspelar sig i en fantasi värld, dom är mest i ett is slott. Jag tror att filmskaparen valt just denna plats för att det är en påhittad historia om Snövit. Filmen utspelar sig i dåtid för att dom har inga nya grejer dom har svärd spjut och sånt.

Det mest spännande och det bästa i filmen är alla små fighter dom har då och då.
Filmen var inte något för mig ganska långtråkig. De tankar som filmen väcker i mig är jag skulle gått på en promenad istället. Av mig får filmen 1 av 5, för att den var väldigt långtråkig det hände ingenting.
/Sture Von Mögel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *