Speltipset: Sims 3

(Videon är ett exempel på när man skapar en häst.)

Sims 3 är ett spel som man kan skapa familjer, bygga hus, spela som dem osv. När man skapar sin familj så får man välja hur dem ska se ut tex hudfärg, hår, ansikte, kläder och egenskaper. Man kan göra hur många personer man vill. Det är ingen åldersgräns men jag tycker man borde vara iallafall 10 år så man fattar allt som står. Det finns på svenska men det är ganska mycket text.

Det är det amerikanska spelföretaget maxis som har gjort spelet men utgivaren är electronic arts. Det finns inga huvudpersoner eftersom man skapar egna personer och världar. Man kan köpa expantions paket också, tex paketet pets. Då kan man ha hundar, hästar, katter och andra små djur. Eller paketet kvällsnöjen, där får man en ny stad och andra saker man kan göra.

Det är inget online spel så det är ganska tråkigt. Men en bra sak med det är att den inte behöver något internet så man kan spela det var som helst. Det går egentligen inte ut på något med man får leva som simmen (sin person) och laga mat, sova, kolla på tv och mycket mer. Sims är ett väldigt roligt spel, speciellt med husdjur. Det finns även något som kallas custom content. Det är att man kan ladda ner med kläder, hår, möbler, grejer till djur och allt möjligt.

Sims är mitt favoritspel så det får 5/5. Man kan vara så kreativ när man ska bygga husen eller skapa simmarna.

/Matilda

 

One Comment

on “Speltipset: Sims 3
One Comment on “Speltipset: Sims 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *