Vad gör man på Ica Sörbyhallen?

Vad gör man på Ica Sörbyhallen?

Vad gör man egentligen på Ica Sörbyhallen om man inte står i kassan. Ja det kan man undra, en av våra journalister har varit på prao där.
Jag har praoat på Ica Sörbyhallen. Ica Sörbyhallen är en affär som ligger i Antnäs där dom säljer allt från barnmat till kattsand. Man kan även hämta ut paket där.

Jag fick packa upp varor och bjuda kunder på fika. Men det finns mer att göra där till exempel stå i charken stå i kassa och packa upp varor. Det var ganska kul att jobba där, men det tog på krafterna man var väldigt trött i slutet av dagen. Jag fick träffa mycket människor när jag var där vilket jag tyckte var rätt trevligt och jag var bara där i två dagar.

Det är arton anställda femton är kvinnor och tre är män. Man tänker ganska mycket på miljön där. Man källsorterar, försöker att inte slänga så mycket mat och dom köper lokalproducerade produkter.

Dom enda hälsoriskerna i arbetet är att man kan bli dålig i ryggen och tappa något på tårna. Det gäller att ha rätt lyftteknik. Man behöver ingen speciell utbildning för att kunna jobba där. Den genomsnittliga lönen är 25 000 kronor. Man har varierande arbetstider.

Ägarna heter Thomas och Joakim Stoltz.
Öppettider: 09-21

Här är en låda med massa varor i.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *